Vanntetting er essensielt i små bad

Boligeier Kati Valjus har renovert gamle leiligheter fra 50-tallet for utleie. Hun innreder badene med vanntette og praktiske Polaria-møbler.

«Da jeg og mannen min begynte å renovere leiligheter fra 50-tallet, var det klart for meg fra starten av,  at jeg ønsket baderomsinnredning som tåler fuktighet. På gamle leiligheter er badene små, så møblene er nær dusjen. Siden det er snakk om utleieboliger og jeg er utleier, vil jeg ikke bytte ut baderomsinnredning som blir bulkete hvert år.

Jeg kjente allerede til Polaria og hadde en sterk oppfatning av Polaria-møblene var holdbare og tålte bruk. Derfor var Polaria et selvfølgelig valg for meg. En annen viktig grunn til at jeg valgte Polaria, var størrelsen på møblene. Polaria har servant- og speilskap i bredder på 400 mm, noe som er ideelt for små bad.

Når jeg velger møbler, legger jeg mye vekt på utseendet. Jeg renoverer i pastellfarger i 50-tallsstil, og Polaria-produktenes elegante design passer perfekt til det. I tillegg til servant- og speilskapene har jeg også likt Polaria-skuffeseksjonen som kan monteres på veggen. Loota er et utmerket produkt for badene, da det tåler fuktighet og er svært stilig og praktisk.

De siste prosjektene der jeg har kjøpt Polaria-møbler, var tre små bad som ble renovert samtidig, hvor noen av dem var i sin opprinnelige tilstand. Mange var skeptiske til om dusj, toalett og servant og servantskap ville få plass der, men de passet fint og resultatet var utmerket!

Jeg har blitt kjent med de nye antrasitthvite Polaria-møblene, men har ennå ikke hatt mulighet til å prøve dem ut. Så snart jeg har et prosjekt der jeg kan bruke dem, har jeg tenkt å kjøpe de.»