Holdbare baderomsinnredninger i industribygging

Keskos byggetjenester fungerer som en forhandler av Polaria-produkter for byggefirmaer, industri, byer og kommuner. Samarbeidet har vart i flere tiår.

Tarmo Michelsson, Regional Sales Manager, Western Finland, Kesko:

«Hos oss på Kesko selger vi Polaria baderomsinnredninger av tre hovedgrunner: Polaria-møblene er holdbare, de har et utmerket pris-kvalitetsforhold, og leveringssikkerheten er alltid pålitelig.

Den største styrken til Polaria-møblene er absolutt deres holdbarhet. Det er vårt viktigste kriterium, både for oss og våre kunder. Våtrom er alltid utfordrende for møbler, og Polaria-produktene egner seg utmerket der, takket være materialet som tåler fuktighet ekstremt godt.

De siste årene har utseendet til Polaria-møblene utviklet seg i en god retning, og møblene konkurrerer nå med andre produsenters design. Dette har styrket Polarias posisjon på markedet ytterligere.

Polaria-produktutvalget har også utvidet seg for å betjene industrikunder bedre. Det er et bredt utvalg av størrelser, og spesielt i nybyggprosjekter fungerer Polarias størrelsesutvalg svært godt.

Som samarbeidspartner setter vi pris på at Polaria virkelig satser på samarbeid og partnerskap. Tjenesten vi får fra dem er alltid smidig og rask, og leveransene fungerer alltid som avtalt. Dette er viktige faktorer for oss.

Byggeprosjektene hvor vi selger Polaria-møbler varierer mye. I nybyggprosjekter er det vanligvis leilighetsbygg, men på linjerenoveringssiden er det også mange renoveringsprosjekter. Det siste prosjektet hvor vi solgte Polaria-møbler var Turun Satamaportti-prosjektet ved siden av Turku Castle.

Av Polaria-produktene leverer vi mest servantskap og speilskap. Til service- og omsorgsboliger har vi også solgt Polaria baderomshjelpemidler, som de nå har et bredt utvalg av.»

«Som samarbeidspartner setter vi pris på at Polaria virkelig satser på samarbeid og partnerskap.»