Verdikjeden

Polaria-verdikjeden gir en åpen fremstilling av Polarias produktreise fra råvarer til ferdige produkter og til slutt resirkulering av produktet.

Raaka-aine on teräs

Råvare: Stål

Stål er hoved råvaren for produktene våre. Det er et bærekraftig materiale: det gjør det mulig for oss å tilby kundene våre et livslangt produkt, hvor mesteparten av materialet kan resirkuleres etter bruk. Vi følger kontinuerlig med på anstrengelsene innen stålindustrien for å redusere karbondioksidutslippene og gjennomfører aktivt mer miljøvennlige innovasjoner og råvarer.

Ansvarlige innkjøp

Gjennomsiktighet i innkjøpskjeden er viktig for oss. Vi vil vite hvem vi gjør forretninger med og hvor råmaterialene våre kommer fra. Vi krever kvalitet og ansvarlige forretningsmetoder, både fra oss selv og våre samarbeidspartnere. Vi gjør innkjøp så lokalt som mulig: fra Finland, nabolandene, EU-området og bare som en siste utvei fra andre steder.

Tuotteemme tehdään kotimaassa

Finsk produksjon

Polaria-fabrikken ble etablert i 1970 og har operert i Mäntyharju i over 50 år. Polaria er den største arbeidsgiveren i kommunen, sammen med andre selskaper i Veisto Group. Ansvarlighet betyr for oss omsorg for våre ansatte, respekt for miljøet gjennom produksjonsprosessen og støtte til det lokale samfunnet. Spesielt siden 2000-tallet har vi gjort betydelige investeringer for å fremme ansvarlighet i produksjonsprosessen.

Työntekijöitä tehtaassa

Motivert arbeidsstyrke

Vi tilbyr meningsfulle og inspirerende jobber og søker å trene ansatte til å være allsidige fagpersoner. Alle ansatte har ansvar for arbeidsmiljøet. Polaria forplikter seg til å utvikle ulike insitamenter for de ansatte for å øke trivselen. Lange arbeidsforhold er en æressak for oss og et tegn på en engasjert og motivert arbeidsstyrke.

Polarian on paikallinen toimija

Sterk lokalisering

Vi jobber sterkt for fellesskap. Vi ønsker å øke attraktiviteten og trivselen i regionen vår ved å støtte rekreasjonsmuligheter og miljøet. Vi samarbeider med utdanningsinstitusjoner og ønsker å være en ettertraktet arbeidsgiver lokalt.

Hiilineutraali kuljetus

Transport

Hver måned sender vi over 400 biler fra fabrikken vår til forskjellige deler av Finland, Sverige og Norge. Vi prøver så langt som mulig å sende fulle biler.

Polaria on luotettava toimija

Pålitelig aktør

Våre kunder er forhandlere, byggefirmaer, designere, byggherrer og til slutt beboere. Målet vårt er en sømløs, pålitelig og effektiv drift til fordel for kundene, samarbeidspartnere og samfunnet. Vi satser på langsiktige partnerskap som gagner alle parter. Vi jobber for at produktene våre skal velges inn i folks hjem og at de skal vare livet ut.

Tilgjengelig i hverdagen

Produktporteføljen vår tar hensyn til alle typer kunder. Produktene våre er designet for livet, så vi gir våre stålprodukter en 10 års garanti. Det er en selvfølge for oss at tilgjengelige baderom er tilgjengelige for alle. Derfor er vi også stolte av hjelpemidlene våre, som er designet for tilgjengelige hjem.

Ihmisiä arjessa
Kierrätysastia

Stålets nye liv

Stål ble valgt som hovedmateriale på grunn av holdbarheten og funksjonaliteten. Ved livssyklusslutt er det fullt resirkulerbart. Vi genererer svært lite skrapstål fra fabrikken vår (8 %), men alt skrap, resirkuleres riktig. Vi oppfordrer også alle andre til å resirkulere Polaria baderomsprodukter når de er på slutten av sin levetid, slik at stålet kan få nytt liv i en annen form.