Inspirasjon til badet

Polaria’s innenlandske og vanntette baderomsmøbler er det perfekte valget fra leiligheter til eneboliger og hytter til villaer. Uansett om du velger kjølig hvitt eller strålende grått, gir Polaria’s møbler stil til ethvert hjem.

Valkoinen kylpyhuone

EN ENERGISK OG INSPIRERENDE KLASSIKER

Hvite baderomsmøbler

Er hvite baderomsmøbler kjedelige? Langt ifra! Hvite møbler på hvite overflater skaper en vakker og minimalistisk stil. Med grønne planter kan du legge til farge, stil og inspirasjon til badet samtidig. Hvitt interiør er et tidløst klassisk valg for badet som varer i stil – akkurat som Polaria-produktene.

I Laval-vaskeskuffen er det en romslig skuff uten håndtak der du kan skjule toalettpapir, vaskemidler eller til og med håndklær. Baderomsskapet Siro har plass til høye flasker, og du kan vise frem kosmetikk og parfymer på Loota-hyllene.

GRÅTT ER DET NYE HVITE

Gra baderomsmøbler gir tidløs eleganse

Gra baderomsmøbler gir stil til både lyse og mørke baderom. Med riktig belysning og tekstiler kan du skape en moderne eller myk og varm atmosfære med grå møbler. De dristige kan til og med blande hvite og grå møbler akkurat slik de vil.

Speilskap med lys, Lumena og servantskap Stila er tilgjengelig i flere forskjellige bredder. Pyk 400/S530 vaskemaskins skap kan romme både rengjøringsmidler og klær. Enda bedre, på grunn av sin vanntette design, kan den plasseres rett ved dusjen. Vakre dekorative gjenstander og små flasker skaper stemning på små, områder

Kylpyhuone, jossa harmaat kalusteet