Holdbare baderomsinnredninger for studentboliger

Helsingfors-områdets studentboligstiftelse HOAS har hatt tillit til Polaria-produktenes kvalitet i nesten 20 år.

Laura Pääkkönen, byggeleder, HOAS:

«Vi bruker Polaria baderomsinnredninger som standard i alle våre nybygg og renoveringsprosjekter. Vi bruker mest av alt Polaria servanter og speilskap, samt vaskeromsskap.

Årsaken til at vi har valgt Polaria, er den førsteklasses kvaliteten på Polaria-møblene. I studentboliger må baderomsinnredningene tåle ulike former for bruk, derfor er holdbarheten til møblene vårt viktigste kriterium.

Polaria-produktene tåler fuktighet og søl svært godt, de svulmer ikke opp, riper ikke, og fargen falmer ikke eller gulner. I tillegg til holdbarheten er Polaria-produktene svært praktiske.

En annen viktig faktor for oss er tilgjengeligheten av Polaria-produktenes reservedeler, noe som gjør vedlikeholdet enkelt. Det er også viktig for oss at Polaria er en 100% finsk bedrift.

I samarbeidet med Polaria verdsetter vi den gode dialogen i begge retninger. Vi kan alltid stole på den raske servicen og leveringssikkerheten fra Polaria. Hvis det oppstår problemer, finner vi alltid en løsning sammen. Vi verdsetter også at Polaria kjenner oss godt, forstår virksomheten vår og kan foreslå rette produkter og løsninger for oss.

Av Polaria-produktene vil jeg spesielt fremheve de nye antrasitthvite servantene og speilskapene, som vi har installert i våre nyeste prosjekter. I tillegg til deres enestående holdbarhet har de en svært elegant design. Fra utsiden ville du aldri tro at de er laget av stål!»