Polaria som selskap

Polaria som selskap

Polaria Oy er et finsk selskap som utvikler, produserer og markedsfører metallbaderomsmøbler og -tilbehør/hjelpemidler under Polaria-merket. I over 50 år har vi produsert holdbare baderomsprodukter for hverdagen og bruk, som speilskap, servantskap og hjelpemidler. Alle produktene våre produseres på fabrikken vår i Mäntyharju.

Produktene våre er designet for livet. Polarias baderomsprodukter laget av metall varer fra far til datter, fra baby til bestefar. Derfor gir vi alle produktene våre en 10 års garanti, fordi vi står sterkt bak dem.

Baderomsmøblene våre er laget av pulverlakkert stål, og de er spesielt designet for fuktige områder i hjemmet. Pulverlakkert stål er et resirkulerbart, holdbart og praktisk materiale. Takket være vår nanokeramiske overflatebehandling kan vi tilby utmerket korrosjonsbeskyttelse og lang levetid for produktene våre. Overflatebehandlingen utføres uten skadelige fosfater. Målet vårt er at våre tidløse produkter skal vare i tiår i finske baderom.

Polarias historie

Noen sier alltid til oss: ‘Disse metallboksene ser ut akkurat som før.’ Polarias metallbokser har imidlertid utviklet seg mer enn man skulle tro ved første øyekast.

POLARIAS VERDIER

Utvikling. Menneskelig. Bærekraftig.